Melmo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fast frakt kr 49 · Rask og personlig handel

Cashott Copenhagen

Vi følger med i tiden uten å jage trendene! Den danske sansen for enkel design kombinert med moderne krav til komfort, i europeiske materialer og produksjon, er den unike oppskriften på suksessen til det danske skomerket Cashott Copenhagen. - Vårt motto er "designkomfort", og det er årsaken til vår suksess i både Danmark og Europa.

Vi følger med i tiden uten å jage trendene. Vi hopper ikke tilfeldig rundt stilene og endrer oss med årstidene, men holder oss til konseptet vårt og holder oss til den røde tråden i kolleksjonene våre, sier Jens Schøtt, designer. Han gir bevisst sine støvler, joggesko og sandaler til kvinner et typisk dansk utseende, preget av høy kvalitet og plass til komfort i et moderne, robust design med rom for feminine detaljer.

Jens Schøtt skaper sitt eget univers ved å være så kreativ som mulig med såler, hæl og hæler, innpakke dansk sunn fornuft i det beste italienske skinnet og få designene laget av dyktige portugisiske håndverkere. Dette gir sammen et kvalitetsstempel som har sikret Cashott Copenhagen en plass i ledende motebutikker i Danmark og resten av Norden, Belgia, Nederland, Tyskland, Sveits, Irland, England, Polen, Østerrike, Hellas og Italia.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke