Melmo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fast frakt kr 49 · Rask og personlig handel

Rockandblue

ROCKANDBLUE er grunnlagt på energien fra rock and roll-opprør og inspirert av styrken og fokuset til moderne ungdom, og skaper stiler på tvers av grenser og sjangre.

Med flere tiår med designerfaring spesialiserer ROCKANDBLUE seg i å designe yttertøy og tilbehør til alle årstider, alle anledninger og individuell stil.
 
Deres lange arv i skinn gjenspeiler den opprørske styrken til skandinavisk design. Ytringsfrihet og ønsket om å utforske stoff, farge, kutt og detaljering definerer dem. De forskjellige og progressive samlingene er i dag laget av materialer som semsket skinn, ull, fuskepels, nylon, dun og lær. Å bringe stil og funksjonalitet sammen er det som gjør dem til det de er.
 
ROCKANDBLUE er representert av folket. Gatene er catwalks. Vis verden hvem du er gjennom mote og bruk det du vil være. Uansett hvor livet tar deg, finn styrke i din sanne identitet.

For de kaldeste nordiske vintrene til midnattssolen på de lyseste somrene. Fra funksjonell varme til slitesterk seighet, til de lyse fargene på de letteste somrene, ROCKANDBLUE design for dagene og nettene i livet ditt, uansett hva de gir.
 
Våre liv er fulle av forandring. Så når livet endres, endre med det.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke