Melmo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Melmo.no er nettbutikken til Melmo AS, et nytt selskap i Bodø som har Ilse Jacobsen Hornbæk som hovedleverandør og konsept, i tillegg til andre merkevarer som Ane Mone, Nora Norway og St Tropez.

Melmo ble stiftet i 3. mars 2020 av Mona Katrine Moen og Agnethe Mellignen Jensen. Venninnene har variert bakgrunn, og Mona har drevet flere butikker i Ilse Jacobsen-konseptet tidligere, i Bodø og i Trondheim. Agnethe er utdannet lærer, og har alltid hatt et øye for klær og mote, og er med som gründer og investor. Duoen ble godt mottatt av Ilse selv, og grunnlaget for et godt samarbeid ble lagt i Hornbæk vinteren 2020. 

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Sjøgata 19 i Bodø, stikk gjerne innom for en titt på våre produkter og en hyggelig prat. Er du ikke i nærheten, har vi laget denne nettbutikken for å tilby alle våre kunder mulighet til å handle hos oss og få varene fraktet hjem, slik at vi når kunder over hele landet. Vi tilbyr fast fraktpris, og gratis frakt for ordrer av en viss størrelse. Lurer du på noe, bruk gjerne kontaktskjemaet på nettsiden eller ring oss.

Håper du synes nettbutikken vår er fin, og finner noe du liker! :)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke