Melmo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fast frakt kr 49 · Rask og personlig handel
 

Camilla Ørhling

Inspirert av sin familiehistorie og et behov for å gjøre merket mer personlig, forandret Camilla Øhrling i 2020 sitt merkenavn “Farmhousedesign” til ”Camilla Øhrling jewelry”. 

Lise Camilla Øhrlings visjon er å skape glede ved å formidle sin historie, tradisjon og sin kjærlighet til livet - gjennom smykker man blir glad i.

Smykkene produseres i kirurgisk stål som Rhodineres eller trippelforgylles med 18 karat gull.

Tekstilene produseres i organisk bomull, lin, silke, bambus, viskose, merino- og kashmirull.

Tekstilproduksjonen har nullutslipp ("zero waste"), ved at alle stoffrester doneres til gjenbruk.

 

Fra Camilla Øhrling:

Gjennom vårt varemerke ønsker vi å bidra til en levevei, over landegrenser og gjennom mange generasjoner. Våre fabrikker er små, familiedrevne med transparente produksjonsprosesser. Vi følger våre produkters fødsel, fra idé og fram til sluttkunden - for å sikre høy kvalitet for produktet og gjennomføringen.

Våre produsenter er vår familie og deres hjem er våre hjem når vi er på besøk. Vi har bygget våre relasjoner gjennom mange år. Det er derfor våre samarbeidspartnere bryr seg om våre kunder på samme måte som vi gjør.

Hvert smykke er først håndtegnet, støpt, formet, sveiset og forgyllet tre ganger før smykket monteres og logo settes på. Smykket går så gjennom en kvalitetstest. Innpakking produseres, smykket pakkes og sendes. Så blir smykket i din bestilling sjekket, pakket og sendt til deg. Hele denne rekken av handlinger blir utført for hånd.

For at vår drift opprettholder en evne til å sikre et levebrød for alle involverte - er det åpenbart at dette kun er mulig ved å holde et anstendig prisnivå. Vi har et sterkt ønske om å øke bevissthet rundt slike sammenhenger, for å hindre at mennesker utnyttes og for å bidra til en rettferdig handel.

Med fokus på en ærlig og samvittighetsfull produksjon promoterer vi sterkt anti-utnytting av mennesker og miljø. 

Viser 1 til 16 (av 21 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke