Melmo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fast frakt kr 49 · Rask og personlig handel
 

Kaarigar Handicrafts

Amelia og Alnasir Khan, grunnleggerne og eierne av Kaarigar, vokste opp på henholdsvis Filippinene og India. Begge land er kjent for sine utmerkede håndlagde gjenstander – fra ayurvediske vannkar til kreasjoner i tre, stoff, metall og stein. Et betydelig antall mennesker tjener dessverre knapt til livets opphold på sin magre inntekt i denne bransjen.

Kaarigars reise begynte etter en tur til India, der Alnasir var vitne til en utveksling mellom lokale håndverkere og forhandlere om priser. Å se disse dyktige håndverkerne presset for penny hadde en alvorlig innvirkning på Alnasir, som satte ut for å hjelpe dem og deres familier. Han møtte håndverkere over hele landet for å forstå deres behov og ønsker, og kom til en enkel konklusjon-
Håndverkere må få en virkelig verdi, samtidig som de blir eksponert for den internasjonale forbrukeren for deres høye kvalitet, arbeidskrevende og vakre håndverk.

Amelia og Alnasir har en dyp forståelse for håndlagde gjenstander og håndverkerne som lager dem. De opprettet virksomheten sin "Kaarigar" ("håndverker" på hindi), for å gjenspeile deres oppdrag og fremme håndverket til indiske håndverkere, globalt.

1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke