Melmo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fast frakt kr 49 · Rask og personlig handel
 

b.young

b.young er et dansk motemerke grunnlagt i 1991 i Vejle, Danmark.

Fra begynnelsen har de tilbudt kommersiell mote til kvinner over hele verden. De er til stede i 30 markeder og hver dag er fokuset deres på design og kvalitet med verdi for pengene inspirert av moderne markedstrender.  De er en del av DK Company, en vellykket multi-brand motegruppe og i dag en av Europas mest etablerte moteleverandører.

De er lidenskapelig opptatt av mote. Kvaliteten – og essensen – av merkevaren kommer fra deres oppmerksomhet på detaljer i deres kolleksjoner. De presenterer 6 årlige kolleksjoner med en ny trendhistorie for hver sesong – Fra vårens første smak til de hotteste stilene for nyttårsfeiringen. De tilbyr også et komplett utvalg av basic klær for å bygge opp garderoben din.

På b.young tar de sitt ansvar på alvor. De ønsker å være en del av å sette nye standarder for bærekraft gjennom hele prosessen, fra innledende idé og design til det ferdige produktet i butikkene. Derfor har de skapt b.fair - deres bærekraftige valg.

b.young kvinner har mye på gang. Hun blander hverdagen med familie, karriere og går ut med venner. Hun er bevisst på sitt utseende, og hun følger trendene uten å gå på akkord med kvalitet og komfort. Kolleksjonene gir henne en mulighet til å blande feminine og kule stiler. Hun ønsker å bli inspirert, og hun holder seg oppdatert på sosiale medier.

Viser 1 til 16 (av 59 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke